Ouderraad

Elke ouder is welkom om enkele keren per jaar samen met de directeur en een aantal leerkrachten te komen brainstormen over allerhande onderwerpen die de school aanbelangen. Dat gaat over het werken aan een veilige schoolomgeving, het ondersteunen van feesten op school, de aankoop van materiaal,… Iedereen kan onderwerpen aan de agenda toevoegen, zolang deze het welzijn van de school en onze kinderen beogen.

Ouders helpen ook ‘in the field’; een handje toesteken zowel ter voorbereiding als de dag zelf voor schoolactiviteiten zoals eetfestijn, kerstmarkt, paaseierenraap, schoolfeest, ateliers, kleuterzwemmen,… Een prettige bijkomstigheid aan de meeste van onze activiteiten is de opbrengst die we rechtstreeks in de school investeren.

De sterkte van de vriendenkring is de heel fijne samenwerking met de directeur en de leerkrachten, maar ook de vriendschappelijke sfeer en de voldoening dat we met onze steun bijdragen aan het comfort van onze kinderen op school.

Bent u een ouder die graag extra betrokken wordt bij het reilen en zeilen van de school, dan verwachten we u op een vergadering of bij één of andere activiteit. Tot dan.

U kan ons bereiken op het emailadres: ouderraad.mariaschool@zonien.org